Viszonteladóknak

Viszonteladókat keresünk az ország egész területén!

Széles választékban kínálunk kiváló minőségű női, illetve férfi nemesacél ékszereket. Versenyképes áraink mellett fő célkitűzésünk viszonteladó partnereink minőségi kiszolgálása és szerződéses partnerkörünk folyamatos bővítése. Amennyiben viszonteladónk szeretne lenni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Nagykereskedelmi áraink a regisztrációt követő jóváhagyásunk után válnak elérhetővé.

Kedves Leendő Partnereink!

Viszonteladóink azok a cégek illetve egyéni vállalkozók lehetnek, akik az általunk árusított termékeket forgalmazzák, vagy termékeinket továbbértékesítés céljából vásárolják meg. Fontos, hogy a jelentkező rendelkezzen az áru továbbértékesítésére alkalmas üzlettel.

Regisztráció:

Weboldalunkon a regisztráció menüpontban található regisztrációs ív kitöltésével indítható el a regisztrációs folyamat.

A megjegyzés rovatba kérjük írja be : VISZONTELADÓ

Fontos: A regisztrációs ív kitöltése nem egyenlő a viszonteladói státusz elnyerésével.

A honlapon történt regisztrációt követően az alábbi adatokat a nagykereskedelem@diamonder.hu email címre kérjük elküldeni:

• cég pontos neve
• székhely/telephely címe
• üzlet neve
• adószám
• cégjegyzékszám vagy vállalkozói igazolvány száma
• cégképviselő neve, telefonszáma

Az adatok hitelességének ellenőrzése után megtörténik a nagyker státusz beállítása a weboldalunkon, melyről tájékoztatást küldünk emailben. Ezután belépéskor, már a viszonteladói árak jelennek meg.

Nem áll módunkban regisztrálni olyan esetben, ha a jelentkező nem rendelkezik üzlettel vagy telephellyel, illetve a tevékenységi köréből nem dönthető el egyértelműen, hogy továbbértékesítési szándékkal vásárolja meg a termékeket.

A Silver Line Magyarország Kft. fenntartja a jogot, hogy a viszonteladói feltételek együttes megléte esetén is megtagadja a regisztrációt.

Miért éri meg nekem, hogy a Silver Line Magyarország Kft. viszonteladója legyek?

- kiváló minőségű termékeket kínálunk versenyképes árakon
- INGYENES installációk, reklámanyagok 
- a vásárlási volumen figyelembe vételével további jelentős kedvezmények érhetőek el
- INGYENES szállítás Magyarország egész területére 2 munkanapon belül 
- szállítás akár külföldre is
- akár otthonról kényelmesen megrendelhető

Regisztrálhatom-e nagykereskedelmi partnernek cégem, vállalkozásom abban az esetben, ha nem vagyok viszonteladó, de nagyobb mennyiségben szeretnék vásárolni?

Nem, ilyen esetben kiskereskedelmi partnerként tud regisztrálni. Nagyobb volumenű kiskereskedelmi vásárlás esetén egyedi kedvezmény miatt érdeklődjön elérhetőségeinken.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne a regisztrációval vagy a viszonteladói státusszal kapcsolatban, akkor írjon nekünk az info@diamonder.hu e-mail címre.

Üdvözlettel:

Silver Line Magyarország Kft.