Rólunk

DIAMONDER acélékszerek

Cégünk 2010 óta foglalkozik a 316L alapanyagból gyártott nemesacél ékszereket forgalmazásával.

A 316L anyagminőségű sebészeti nemesacélt használják fel orvosi eszközök gyártásánál is, mivel sokkal nagyobb az ellenállósága, mint a közönséges rozsdamentes acélnak.

Nemesacél ékszereink antiallergén tulajdonságokkal rendelkező ékszerek , ezáltal egyéb fém ékszerekre allergiás személyek is viselhetik, nem okoznak allergiás tüneteket. Mindemellett nem színeződnek el, termál vagy gyógyvízben sem.

Nemesacél ékszereinket közvetlenül a gyártótól szerezzük be, mely gyártó nem tömeggyártással foglalkozik, éppen ezért gyakran előfordul, hogy bizonyos termékeket nem tudunk a későbbiekben beszerezni.

Elkötelezettek vagyunk a vásárlóink megelégedettsége iránt, ezért ügyelünk termékeink minőségére, ezért csak olyan gyártótól vásárolunk akik működése megfelel a nemzetközi biztonsági és minőségi szabványoknak, előírásoknak, valamint mindig a lehető leggyorsabb kézbesítési idővel küldjük termékeinket, mely 1-2 munkanap kézbesítési időt jelent.

MONTANA ékszerek

MONTANA nemesacél ékszereink kizárólag kiváló anyagokból, és magas minőségi elvárásoknak megfelelően készült ékszerek, melyek alapanyaga az orvosi acél, amelyantiallergén, bőrbarát, nem színeződik el és rendkívül tartós.

A különleges alapossággal készült MONTANA CRYSTALLIZED ékszereink készítésénél felhasznált világhírű SWAROVSKI kristályok biztosítják a szikrázó ragyogást.

MONTANA REBEL kollekciónk vagány, kihívó köves darabjait cirkónia drágakövek ékesítik, ezáltal biztosítva a gyémántos ragyogást.

Megfelelve a legújabb trendeknek, széles választékban kínálunk férfi acélékszereket,női köves ékszereket.

SWAROVSKI

A Swarowski kristály különösen csillogó darabjaira mindenki felfigyel. A nemesacél ékszerekméltó dísze ez a kristály. Lehet ez akár Swarovski elements kristályos karperec  vagy egy csodás fülbevaló, esetleg egy népszerű Swarovski kristályos gyűrű, vagy egy csodaszép medál. 
A nemesacél ékszerek az önmagukban is csodásan ragyogó drágakövekkel vonzó dísze lehet minden nőnek. Urak részére elegáns és maradandó ajándék egy nemesacél pénzcsipesz, melyek közt páratlan minőségben kínálunk fabetétes és karbon díszítésű péncsipeszeket. Az igen közkedvelté vált bőr karkötők mindegyike valódi bőr felhasználásával készült.